EndCryptor

Sähköpostin salausohjelma - Suojaa sähköpostin tallennettuna ja liikkeessä

 

Lataa 

Ilmainen koeaika on 60 päivää. Edellyttää vähintään Windows Vistaa tai uudempaa Windowsia.

Ohje pdf

Osta nyt, hinnat

Ota yhteyttä:

info(at)endcryptor.com
support(at)endcryptor.com

Enternet Oy
Alv tunnus: FI08210504

Pikaohje

YouTube video lähetyksestä (1:10)

 YouTube video asennuksesta (2:38)

Julkisten avainten perustiedot

Vertaile kilpailijoihin

Tekniset tiedot

Tietosuojaseloste

Erinomainen suoja nykyajan hyökkäyksiä vastaan

EndCryptor suojaa vanhat salatut viestit vaikka hakkeri saisi haltuunsa nykyiset salausavaimet. Jokin aika sitten havaittiin tietokoneviruksia (jotka olivat olleet toiminnassa vuosikymmenen), jotka varastivat tunnettujen sähköpostin salausohjelmien salausavaimia – näin mahdollistaen näillä tuotteilla salattujen aikaisempien viestien avaamisen. EndCryptor on suunniteltu suojaamaan ennen hakkerointia muodostettu salattu liikenne ja myös toipumaan hyökkäyksestä – näin hakkeri menettää kyvyn avata uusia saapuvia viestejä.

Helppokäyttöinen

Käyttäjän ei tarvitse olla salaustekniikan ammattilainen. Ohjelman käyttöliittymä on samanlainen kuin tavanomaisessa sähköpostiohjelmassa. Käyttäjän nykyistä sähköpostitiliä käytetään salattujen sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Päästä päähän salattu

Viesti salataan lähettäjän koneella ja salaus avataan vastaanottajan koneella. Vain oikea vastaanottaja voi avata viestin.

Kvanttihyökkäyksen kestävä

Saattaa olla mahdollista, että ennen vuotta 2030 on kvanttitietokoneita, jotka voivat avata klassiset julkiset avaimet. EndCryptor käyttää klassisten julkisten avainten lisäksi uusia kvanttihyökkäyksen kestäviä avaimia. On otettava huomioon, että nykyinen salattu liikenne on helppo kopioida ja tallettaa odottamaan kvanttikoneiden valmistumista ja niiden avulla tapahtuvaa salauksen avausta. On vastuullista suojautua tältä mahdollisuudelta. Kun kaksi henkilöä kommunikoi, alkaa kvanttisuojaus toisesta vaihdetusta viestistä se mukaanlukien, jos henkilöt viestivät vuorotellen.

Patentoitu teknologia, nykyaikainen salausmenetelmä ja julkiset avaimet

Salausprotokolla on patentoitu USA’ssa. Symmetrisen salausmenetelmän ja julkisten avainten toteutus perustuu julkisesti nähtävillä ja saatavilla olevaan koodiin, jonka ovat tehneet tekniikat suunnitelleet tiedemiehet.

EndCryptor on kilpailijoita turvallisempi

Vertailu EndCryptorin ja S/MIME ja PGP-perheen (PGP, OpenPGP, GnuPG, ...) välillä tilanteessa, jossa uhrin kaikki nykyiset salausavaimet ovat paljastuneet. 
  EndCryptor S/MIME ja PGP-perhe
Ovatko viestit, jotka lähetetty uhrille ennen hyökkäystä,  suojattuja? KYLLÄ  EI
Toipuminen hyökkäyksestä tapahtuu Kun seuraava viesti uhrilta on avattu. Kvanttihyökkäyksessä kun seuraava kvanttihyökkäyksen kestävä Diffie-Hellman vaihto on tehty.
Kun uusi julkinen avain saatu uhrilta. Tämä tapahtuu useimmiten sovituin ajanjaksoin - kuukausien tai vuosien välein.  Ei suojaa kvanttikoneita vastaan.
Identiteettivarkaus huomataan
KYLLÄ EI
Salausavaimia on varastettu mm. Hacking Team vakoilu- yritykseltä, tunnettuja virusohjelmia ovat Sauron, APT30, Red October, Team Spy ja Mask - jotka toimivat noin 5, 10, 5, 10 ja 7  vuotta - ja varastivat mm. salausavaimia. Pääkohteina olivat: hallitusten organisaatiot, diplomaatit / lähetystöt, energia, öljy ja kaasualan yritykset, tuskimuslaitokset, sijoitusyritykset, aktivistit.

Vertailussa EndCryptor ja selainpohjaiset ratkaisut
 
EndCryptor Selaimeen perustuvat
Suoja MITM hyökkäystä vastaan, jos vihamielinen juurivarmenne on asennettu käyttäjän koneeseen KYLLÄ EI

Katso: Kazakhstan avaa internet liikenteen esim. Gmailiin ja Facebookiin

Katso: Selainpohjaisen salauksen riskit

Jos hyökkääjän juurivarmenne on asennettu (esim. viruksen, pakottamisen, 'ilkeän' kotiapulaisen tai ilkeän tullivirkailijan avulla tai yrityksen politiikan seurauksena) käyttäjän koneeseen, niin selainpohjaisen  salauksen ominaisuuksien vuoksi liikenne voidaan avata. Esimerkiksi yritykset käyttävät tätä tekniikkaa avatakseen kaiken yrityksestä lähtevän SSL liikenteen (sisältää selainliikenteen) - motivaationa on virusten etsintä. Salauksen avaus tehdään uhrin ja web palvelimen välissä, siitä luokittelu 'man-in-the-middle' (MITM) hyökkäykseksi.

Joskus selainpohjaiset sähköpostin salausratkaisut tekevät selaimessa javascriptillä viestin salauksen (esim. PGP). Tämä ei tuo suojaa MITM hyökkäystä vastaan - hyökkääjä muuttaa javascript koodia ennenkuin lähettää sen uhrille esim. niin, että käytetyn salausmenetelmän salausavain välitetään hyökkääjälle (esim. PGP:n yksityinen avain).

Email encryption softwarePääikkuna:

Pääikkuna

Uuden viestin kirjoitus:

Uuden viestin kirjoitus

Lisää uusi kontakti:

Lisää uusi kontakti